Nutriční terapeut a gastro

Nutriční terapeut

Popis 

Nutriční terapeuté pracují v rámci stravovacího provozu.

Nutriční terapeut samostatně působí v preventivní péči, v péči o nemocné a v problematice výživy všech věkových skupin ve třech základních oblastech.

3 základní oblasti působení

  • v managementu stravovacích služeb, kde je zodpovědný za poskytování nutričně vhodné, kvalitní stravy pro nemocné,
  • při plánování, edukaci, dohledu a hodnocení týkajícího se klinicky doporučeného stravovacího plánu přispívajícího k obnově funkčního nutričního zdraví klienta
  • v oblasti výběru potravin s cílem udržet nebo podporovat nutriční zdraví a minimalizovat rizika onemocnění související s výživou



Manager gastronomických služeb: Pavel Kořán

Pavel Kořán pracuje celou svou profesní dráhu v gastronomii. Prošel si všemi pozicemi v hotelech od kuchaře až po ředitele. Má hotelovou školu a dvě děti. V Nemocnici Ostrov pracuje jako vedoucí stravovacího provozu od 5. 5. 2014, poté jako manager gastronomických služeb. Koníčky jsou děti a práce. Ve volném čase rád sportuje.


Nutriční terapeutka: Mgr. et. Bc. Martina Dudášová

Mgr. et Bc. Martina Dudášová studovala na lékařské fakultě MU v Brně obor Výživa člověka a následně Nutričního terapeuta. Mezi její záliby patří sport, kterému se věnuje od malička, a působí i jako fitness instruktor – osobní trenér, lektor aerobiku a lekcí body and mind. Miluje zvířata.



 

U Nemocnice 1161

363 01 Ostrov

IČO: 47714913

skupinové DIČ: CZ699004572 

Copyright © 2017 NEMOS NET